Fysioterapeut hos Kiropraktorcenter Lillebælt

Hos Kiropraktorcenter Lillebælt er vi bevidste om vi vigtigheden af en professionel tilgang til sundhed og rehabilitering. Som en del af vores omfattende behandlingstilbud har vi vores erfarne og dygtige fysioterapeut, der er arbejder målrettet med at hjælpe dig med at genvinde din bevægelighed og forbedre din livskvalitet.

Vores fysioterapi foregår i vores lyse og venlige behandlingslokaler i Teglgårdsparken i Middelfart, vi hjælper mange glade patienter fra områderne Middelfart, Fredericia og Vejle.

Vores fysioterapeut i Middelfart er højt kvalificeret og har stor ekspertise indenfor forløb med smertelindring og genoptræning. Fysioterapi kan hjælpe med problemer og skader i muskler og led. Uanset om du lider af sportsskader, arbejdsrelaterede belastninger eller har brug for et genoptræningsforløb efter en skade eller operation.

Du kan nemt og bekvemt bestille en tid hos en af vores fysioterapeuter online.

Book tid her

Priser på behandling hos fysioterapeut

Under din første konsultation vil vores fysioterapeut evaluere din tilstand, se på din udbredelse og lave en plan for fremtidig behandling. Vi tilpasser behandlingsplanen efter din situation for at tilbyde den bedst mulige behandling.

Vores fysioterapeut ser individuelt på din situation og er klar til at skræddersy en behandlingsplan, der er tilpasset dit behov, uanset om det er en kombination mellem fysioterapi, kiropraktor eller massage.

Se priser

Fysioterapi - Genoptræning og smertelindring

Fysioterapi er en vigtig del af genoptræning efter skader eller problemer i muskler og led. Vores fysioterapeut anvender en bred vifte af teknikker og behandlingsmetoder for at hjælpe dig med at forbedre din mobilitet, reducere smerter og styrke dine muskler.

Behandlingen kan indeholde træningsøvelser, manuel terapi, massage, elektroterapi og meget mere. Vi skræddersyr behandlingen til dine specifikke behov for at sikre den bedst mulige behandling og gode resultater.

Shockwave behandling - Effektiv smertelindring

Som en del af vores fysioterapitilbud tilbyder vi også shockwave behandling. Det er en avanceret behandlingsmetode, der anvender kraftfulde trykbølger til at stimulere helingsprocessen i vævet.

Shockwave-behandling kan være effektiv til at behandle tilstande som f.eks. senebetændelse, muskelsmerter og triggerpunkter. Vores fysioterapeut har stor erfaring med denne behandlingsmetode og vil vurdere om det er relevant for din specifikke situation.

Læs mere om Shockwave behandlingen

Fysioterapeut med individuel behandlingsplan

Når du besøger vores fysioterapeut, vil du opleve en personlig og individuel tilgang til din behandling. Vi starter altid med en grundig undersøgelse og evaluering af din tilstand og lytter nøje til dine bekymringer og målsætninger.

Baseret på de informationer udarbejdes der en skræddersyet behandlingsplan, der sigter mod at optimere din genoptræning og forbedre din funktionsevne.

Vi giver dig vejledning og øvelser, som du kan udføre i hjemmet for at understøtte behandlingen.

Book din fysioterapikonsultation i Middelfart

Hos Kiropraktorcenter Lillebælt tilbyder vi fysioterapi af høj kvalitet til vores patienter i Middelfart og omegn. Vi ser frem til at hjælpe dig med bedre livskvalitet uden smerter og begrænsninger.

Ring til os på telefon 64 40 20 13 og book en tid, eller send en mail til info@kiropraktorcenterlillebaelt.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Book tid her