Velkommen til Kiropraktorcenter Lillebælt

Vi er din lokale professionelle kiropraktorklinik i Middelfart, Fredericia og Vejle. Vores erfarne team af kiropraktorer har en fælles passion for at yde førsteklasses diagnostik og behandling til vores patienter.

Hvad er en autoriseret kiropraktor?

En autoriseret kiropraktor er en sundhedsperson, der specialiserer sig i diagnostik og behandling af smertetilstande i muskler og led. Alle kan henvende sig direkte til os uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Vores kiropraktorer er uddannet og forpligtet til at undersøge og diagnosticere. Såfremt der vurderes et behov for yderligere undersøgelser, har kiropraktoren mulighed for at henvise til evt. røntgenundersøgelse eller en MR scanning. Kiropraktoren samarbejder med din egen læge ved behov.

Vi tilbyder individuelle behandlingsforløb baseret på dine specifikke behov og lidelser.

Den kiropraktiske behandling

Ved den første konsultation, inden den kiropraktiske behandling iværksættes, optages din sygehistorie og kiropraktoren foretager en grundig undersøgelse.

Herefter stilles diagnosen og kiropraktoren fortæller dig, hvad du kan forvente dig. Herunder, hvordan du skal forholde dig, samt hvilke behandlinger eller forebyggende tiltag, der kan iværksættes. Således du som patient ved, hvad du kan forvente dig af forløbet. Behandlingsplanen vil blive revurderet ved behov. Kvaliteten er vigtig for et godt resultat.

Røntgenundersøgelse eller henvisning til ultralydsscanning eller MR-scanning kan komme på tale hvis der er indikation herfor.

Selve den kiropraktiske behandling består af flere modaliteter herunder bl.a. manipulation, mobilisering, traktion, bløddelsbehandling, shockwave, øvelser samt generelle råd og vejledning.

Formålet med manipulationsbehandlingen er at øge bevægelighed og funktion af et givent led og reducere smerte.
Ved manipulationsbehandlingen fører behandleren et led et lille stykke længere, end patienten er i stand til ved egen kraft i en specifik retning.

Bevægelsen er generelt lille, hurtig og specifik. Herved opstår oftest et hørbart “klik”. Klikket er i sig selv ufarligt, og ikke – som man førhen troede – et udtryk for, at knoglerne “skurrer” mod hinanden.

Klikket skyldes, at der kortvarigt opstår et vakuum i ledhulen mellem ledfladerne i ledkapslen – hvorved der dannes små luftbobler (gasarter).

Se mere her

Hvad behandler vi?

Vi behandler alle kroppens led og muskler – til trods for at kiropraktoren oftest er kendt for at behandle smerter i rygsøjlen og bækkenet. Under symptomer finder du information om de hyppigste tilstande set i klinikken.

Vi anbefaler at du kontakter os

  • Hvis smerterne er akutte
  • Hvis smerterne har været over en længere periode
  • Hvis smerterne er tiltagende
  • Hvis smerterne er gentagende og kommer tilbage igen og igen

Kiropraktorcenter Lillebælt er en tværfaglig klinik med fokus på hvilke behandlingsmodaliteter, som er bedst for den enkelte patient.

Ved behov for hhv. fysioterapi, massage eller akupunktur kobles disse på dit forløb, da et forløb på tværs af faggrupper kan være effektivt ved behandling af visse tilstande samt kroniske ryg- og ekstremitetslidelser som kan være symptomer eller smerter i arme og ben.

Ved behov kommunikerer vi med din privatpraktiserende læge.

Priser på kiropraktorbehandlinger

Smerter og problemer i muskler og led er en bred problemstilling og kan ramme alle typer mennesker. 

Vi tilbyder forskellige behandlingsmuligheder, der passer til din specifikke situation. Vores erfarne kiropraktorer er klar til at hjælpe dig med at genvinde din bevægelighed og forbedre din livskvalitet, uanset om det er en kombination af flere behandlingsmetoder som f.eks. fysioterapi og kiropraktor.

Se priser

Akuttid hos kiropraktoren

Vi tilbyder ikke akuttider, men hvis du kontakter os inden kl. 09:00, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du får en tid hurtigst muligt.

Kontakt din kiropraktor i dag

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå smertefrihed og bedre livskvalitet gennem kiropraktisk behandling. Fang os på telefon 64 40 20 13 eller send en mail til info@kiropraktorcenterlillebaelt.dk.

Du kan også altid udfylde vores kontaktformular her.

Book tid her