Marianne Havkær Tang

Marianne Havkær Tang

Kiropraktor og indehaver

 1. Uddannet fra Syddansk Universitet 2016. Ansat på klinikken siden 1/3-2019.

  Jeg lægger stor vægt på at møde patienten i øjenhøjde og skabe en god dialog. Ud fra en grundig undersøgelse stilles en diagnose og relevant behandling iværksættes. Jeg holder mig løbende opdateret om ny viden og deltager på relevante kurser/efteruddannelse.

Tim Monrad Langkilde

Tim Monrad Langkilde

Kiropraktor

 1. Uddannet fra SDU i 2021.

  Tim behandler alle type problemer og patienter i alle aldersgrupper. Tim har spillet fodbold på eliteplan og har en naturlig passion for sport. Tim har desuden været på klinikophold på reumatologisk afdeling i Vejle og på Rygcenteret i Middelfart.

  ” Det er vigtigt for mig at møde patienten i øjenhøjde, hvor der er fokus på hurtig og korrekt diagnostik samt behandle problemstillingen med den nyste viden. Der er fokus på det hele menneske. ”

  Se video

Morten Bo Trads

Morten Bo Trads

Kiropraktor

 1. Morten er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2019.

  Han har været ansat på vores klinik siden 2023 og har erfaring med behandling af akutte og kroniske problematikker i bevægeapparatet, både hos unge og ældre.

  "Jeg stræber efter at patienterne får en grundig udredning og et godt planlagt forløb, hvor vi får sat nogle realistiske mål og enighed om, hvordan vi opnår dem. Jeg ønsker, at patienterne får en god forståelse af deres problematik og redskaber, som de kan bruge her og nu samt fremadrettet."

  Se video